Prioritate PNL la guvernare: Reforma pensiilor speciale până la finalul sesiunii parlamentare

„Așa cum am afirmat în repetate rânduri, rămânem ferm angajați pentru o implementare rapidă și corectă a reformei pensiilor speciale. Am avut astăzi o întâlnire la Palatul Victoria, alături de premierul Marcel Ciolacu și membri ai Executivului, pentru a discuta soluțiile aplicabile în acest demers.
Printre măsurile convenite azi, se numără și eliminarea pensiilor parlamentarilor, dar și interzicerea cumulului pensie-salariu în administrația publică, excepție făcând cei aleși prin votul cetățenilor.
Avem obiectivul ferm de a adopta proiectul privind pensiile speciale – care reprezintă și jalon în PNRR – până la finalul sesiunii parlamentare.”, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.
Biroul de presă al PNL
(P)

6 Thoughts to “Prioritate PNL la guvernare: Reforma pensiilor speciale până la finalul sesiunii parlamentare”

  1. […] „Așa cum am afirmat în repetate rânduri, rămânem ferm angajați pentru o implementare rapidă și corectă a reformei pensiilor speciale. Am avut astăzi o întâlnire la Palatul Victoria, alături de premierul Marcel Ciolacu și membri ai Executivului, pentru a discuta soluțiile aplicabile în acest demers. Printre măsurile convenite azi, se numără și eliminarea pensiilor parlamentarilor, dar și interzicerea cumulului pensie-salariu în administrația publică, excepție făcând cei aleși prin votul cetățenilor. Avem obiectivul ferm de a adopta proiectul privind pensiile speciale – care reprezintă și jalon în PNRR – până la… Citeste mai mult […]

  2. […] „Așa cum am afirmat în repetate rânduri, rămânem ferm angajați pentru o implementare rapidă și corectă a reformei pensiilor speciale. Am avut astăzi o întâlnire la Palatul Victoria, alături de premierul Marcel Ciolacu și membri ai Executivului, pentru a discuta soluțiile aplicabile în acest demers. Printre măsurile convenite azi, se numără și eliminarea pensiilor parlamentarilor, dar și interzicerea cumulului pensie-salariu în administrația publică, excepție făcând cei aleși prin votul cetățenilor. Avem obiectivul ferm de a adopta proiectul privind pensiile speciale – care reprezintă și jalon în PNRR – până la…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    F bine numai că, lichidarea pensiilor speciale să fie reală, UE nu poate fi păcăliți.

  4. Monica

    Ne-au inebunit cu atâtea priorități! Ăștia nu știu altceva decât : ne-am propus, avem in vedere, vom face, ne angajam, etc! Nimic concret! De fapt de la niște lfoști PD-L-iști ce dracu sa aștepți! Sper și va urez ca , partid , la următoarele alegeri sa fiți pe locul 4!!!

    1. Anonim

      Monica,esti cam penelista in fundul sufletului.Eu le doresc sa nu mai intre in parlament dupa alianta asta contra naturii cu pesede.

  5. Paul

    Hăbăucul de Rareș Bogdan zicea altceva când a venit la ciolan!!!

Leave a Comment